Angels zingt Diorama

Angels zingt diorama

Update 24/3: Voorstellingen verplaatst naar 13, 14 en 15 november
Update 6/10: Helaas moeten we de voorstellingen in november ook verplaatsen. We zoeken nu naar een datum in mei/juni 2021.

Heb je al een kaartje gekocht, dan wordt de kaart automatisch omgezet naar dezelfde dag in mei/juni. Mocht je niet kunnen en je geld terug willen, of toch liever op een andere dag komen, stuur dan een mail naar angelsvoicesamsterdam@gmail.com.

Diorama [zelfstandig naamwoord]
Een museale, driedimensionale opstelling waarin een bestaande of mogelijke werkelijkheid wordt getoond

Het heeft even geduurd, maar Angels is weer terug met een avondvullend programma! Voor de nieuwe voorstelling heeft Angels een reusachtig diorama ingericht op een bijzondere locatie: Broedplaats ISO in Amsterdam. De zestien zangeressen vullen met hun prachtige klanken de hele ruimte vanuit verschillende mini-decors. Met liederen uit alle windstreken, op één locatie, in anderhalf uur tijd. De wereld in een notendop.

Het repertoire bevat traditionals uit de rijke polyfone muziektradities afgewisseld met moderne composities. De liedjes gaan over liefde, heimwee, macht, schoonheid en de vergankelijkheid daarvan. Maar ook over uitslapen of over ledigheid. Thema’s die zich over volkeren en culturen uitstrekken en voor iedereen herkenbaar zullen zijn.

Begeleiding & arrangementen: Tatiana Lina, Sven Keet
Muzikanten: Mireille Linger (percussie), Gerrit de Boer (gitaar & viool), Tatiana Lina (accordeon)
Regie: Jolien Woortman, Mirjam Oldenhave
Decors & visuele effecten: Rick De Haas
Flyer: Suzanne Wansink Photography