Angels zingt Diorama

Angels zingt diorama

Update 24/3: Voorstellingen verplaatst naar 13, 14 en 15 november 

We waren door de coronacrisis al voorzichtig data na de zomer aan het inventariseren voor onze nieuwe voorstelling Diorama. En zojuist werd tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat alle bijeenkomsten tot 1 juni niet door mogen gaan…. Helaas, we hadden ons er zo op verheugd!!! Maar het goede nieuws is dat je de nieuwe data al vast in je agenda kunt zetten: vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november. En dat je je nog langer op onze voorstelling kunt verheugen en wij hem nog mooier kunnen maken! 

Heb je al een kaartje gekocht, dan wordt de kaart automatisch omgezet naar dezelfde dag in november (bijv vrijdag 15 mei wordt vrijdag 13 november). Mocht je niet kunnen en je geld terug willen, of toch liever op een andere dag komen, stuur dan een mail naar angelsvoicesamsterdam@gmail.com.

Diorama [zelfstandig naamwoord]
Een museale, driedimensionale opstelling waarin een bestaande of mogelijke werkelijkheid wordt getoond

Het heeft even geduurd, maar Angels is weer terug met een avondvullend programma! Voor de nieuwe voorstelling heeft Angels een reusachtig diorama ingericht op een bijzondere locatie: Broedplaats ISO in Amsterdam. De zestien zangeressen vullen met hun prachtige klanken de hele ruimte vanuit verschillende mini-decors. Met liederen uit alle windstreken, op één locatie, in anderhalf uur tijd. De wereld in een notendop.

Het repertoire bevat traditionals uit de rijke polyfone muziektradities afgewisseld met moderne composities. De liedjes gaan over liefde, heimwee, macht, schoonheid en de vergankelijkheid daarvan. Maar ook over uitslapen of over ledigheid. Thema’s die zich over volkeren en culturen uitstrekken en voor iedereen herkenbaar zullen zijn.

Begeleiding & arrangementen: Tatiana Lina, Sven Keet
Muzikanten: Mireille Linger (percussie), Gerrit de Boer (gitaar & viool), Tatiana Lina (accordeon)
Regie: Jolien Woortman, Mirjam Oldenhave
Decors & visuele effecten: Rick De Haas
Flyer: Suzanne Wansink Photography

Broedplaats ISO Amsterdam, Isolatorweg 17, Amsterdam

Vrijdag 13 november – 20.00 uur

Zaterdag 14 november – 20.00 uur
Zondag 15 mei – 15.00 uur

Kaartverkoop
Early bird ticket: €15 (t/m 15 oktober) – alleen geldig voor normaal ticket
Normaal ticket: €17,50 (vanaf 16 oktober)
Studenten ticket: €10
Kinderticket (t/m 12 jaar): €7,50

Bestel tickets voor Diorama

Broedplaats ISO Amsterdam is bereikbaar op 10 minuten loopafstand van de metrohalte Isolatorweg en parkeren is er (zo goed als) gratis.