cd’s

cd Thuis
cd thuis front
Angels is ontzettend blij en trots haar nieuwe cd Thuis te presenteren. Een gevarieerde selectie nummers van twee jaar prachtig repertoire met Tatiana Lina. De cd Thuis bevat een selectie uit ons jubileumprogramma van 2013 Once upon an Angel en nieuwe nummers uit ons theaterprogramma Thuis (2015).

Je kunt de cd voor €15 +  €2 verzendkosten bestellen door een mail te sturen naar: info@angels-voices.nl en het bedrag over te maken op rekeningnummer NL74 INGB 0008 9435 43 t.n.v. Angels, o.v.v. cd Thuis + naam. Laat je verrassen door een eerdere cd van Angels voor slechts €5 extra.

cd-thuis backThuis is een eerbetoon aan de veelkleurigheid van Nederland en de stad Amsterdam in het bijzonder. In onze hoofdstad wonen 179 nationaliteiten die minstens even zoveel talen spreken. Hoe groot ook de verschillen in culturele en religieuze achtergronden, iedereen probeert hier zijn thuis te creëren. Angels wil met dit programma een thuis worden voor al die mensen die zich door muziek verbonden weten. Muziek verbindt in plaats van verbreekt.

Deze cd is mede tot stand gekomen dankzij bijdragen van vele gulle gevers in het kader van een crowdfunding-actie op www.voordekunst.nl.Waarvoor dank!

cd Dichter bij Angels
In juli 2012 presenteerde Angels vol trots de cd Dichter bij Angels, met een selectie liedjes van de voorstellingen I Angel en Dichter bij de dichter.
Deze cd is helaas uitverkocht.