Steun Angels

Sponsoring
Wil je Angels vleugels geven? Dan zijn er tal van mogelijkheden om ons te helpen:
– Je doneert eenmalig een bedrag naar keuze. Tegenprestatie is in overleg (mede afhankelijk van het bedrag en je wensen)
– Je huurt Angels in om op een evenement (bedrijfsborrel, kerstdiner, jubileum) op te treden (bedrag in overleg). Dit kunnen we passend muzikaal omlijsten en zelfs kunnen we een speciaal lied schrijven en componeren.
– Je hebt zelf een idee waarmee je Angels kunt steunen

Wat brengt het je niet?
Hoewel wij wereldmuziek op een hoog muzikaal niveau brengen en al twintig jaar worden erkend als eigenzinnig en uitdagend, blijft Angels een amateur gezelschap. Wij hebben dus geen VIP rooms en kunnen u niet de privileges bieden die professionele instellingen en gezelschappen wel beloven. Wij weten waar we staan, wat we kunnen en wie we zijn. Help ons te blijven wie we zijn geworden.

Meer informatie
Meer informatie over Angels vindt u op deze website en op www.facebook.com/angelsamsterdam. Je kunt je ook aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief door een mail te sturen naar info@angelsvoices.nl o.v.v. digitale nieuwsbrief.

Interesse?
Heb je interesse in een van bovenstaande opties, heb je vragen, ideeën of andere suggesties? Neem contact op met info@angels-voices.nl voor overleg! Je bijdragen kun je storten op bankrekening 8943543 t.n.v. Angels, Amsterdam.

Hartelijk dank!